Ontdek het verhaal van ‘De vos in het bos’ langs Geraardsbergse groene wegen!

De theaterwandeling 'De vos in het bos' verhuist van het centrum naar Grimminge

Vanaf 3 april vind je de wandeling terug in en rond het Raspaillebos. Deze keer trek je er écht op uit tussen veld en bos, op zoek naar de verhalen over de hongerige vos op zoek naar een heerlijke hap!

Ontdek de verhalen over deze vos die zin heeft in een malse eend, over een kip die heerlijke stenensoep maakt en over een haas die niet ten onder wil gaan. Over een slim varken, een gewiekste raaf en natuurlijk ook over…een wolf!

'De vos in het bos' is gebaseerd op bekende en minder bekende fabels, die in 6 verhaaltjes van telkens 5 minuten worden getoond in een filmpje. Volg de wegwijzers van ‘De Vos in het bos’ en scan langs de wandelroute van iets meer dan 3 km de QRcode met je smartphone om de fragmenten te bekijken. Spannend…!

De wandelroute vertrekt vanaf 3 april aan De Helix in Grimminge. De wandeling is bewegwijzerd, maar er zullen ook plannetjes bij de start liggen.

PRAKTISCH

Start- en eindpunt

De Helix, Hoogvorst 2, 9506 Grimminge

Wanneer?

Start Paasvakantie ( zaterdag 3 april) tot half mei, vanaf het weekend van OLH-Hemelvaart verkent de wandeling nieuw gebied in Geraardsbergen! Check de websites en sociale media van Visit Geraardsbergen, CC De Abdij en Stad Geraardsbergen om de wandelroute te ontdekken!

Voor wie?

Voor scholen en  gezinnen met kinderen vanaf 4 jaar. De wandeling is niet geschikt voor buggy’s.

Gratis
‘De Vos in het bos’ is een creatie van Theater Anna’s Steen, en wordt georganiseerd door CC De Abdij, Dienst Cultuur & Vist Geraardsbergen

Vos