Vertelwandeling ‘Knuffelvoyage’ door Hilde Rogge

Corona of niet, de jeugdboekenmaand is en blijft een ‘FEEST’.

Knuffelvoyage

Wij bieden de kinderen graag een leuk verhaal aan, dat ze kunnen ontdekken tijdens een ontspannende wandeling in het speelbos aan WZC De Maretak. Verlengd tot 18 april!

Het plan van de wandeling kun je verkrijgen in de bibliotheek. Volg de route op het plan en scan onderweg de 5 QR-codes met je smartphone om het verhaal te beleven.

Knuffelvoyage” is een verhaal van Hilde Rogge in samenwerking met Europa Direct Oost-Vlaanderen. Gewapend met humor, speelse frisheid en deugnieterij in de rugzak, wijken we af en toe af van het rechte pad. Het verhaal heeft verschillende kronkels, zo gaat het leven nu eenmaal. Maar het leert ons vooral onthouden dat we steeds moeten blijven zoeken naar het ‘feest’ in onszelf.

Wil je de kinderen al wat warm maken? Je vindt hier een teaser: https://vimeo.com/503841713

Praktisch:

• Voor wie? Kinderen van 4-12 jaar met (groot)ouders, binnen hun bubbel
  • Duur: ongeveer 1 uur
  • Periode: tot en met 18  april
  • Kostprijs: gratis
  • Vertrekpunt: in de bibliotheek, Gasthuisstraat 28. Eindpunt: speelbos aan De Maretak
  • Het plan van de wandeling kan zonder afspraak afgehaald worden in de bib tijdens de openingsuren (wil je ook boeken uitlenen, dan moet je vooraf wel een afspraak maken)

Tip: Ben je met een groot gezin of klas op wandel, neem dan een boxje mee om je geluid te versterken.

Vergeet de corona maatregelen niet!