Afbeelding Gopress krantenarchief

Met Gopress Krantenarchief doorzoek je met één muisklik alle Vlaamse kranten (+ Knack) tot twintig jaar terug (met uitzondering van de kranten van vandaag en gisteren).

In de bibliotheek kun je dat onbeperkt doen op onze pc's, én op je eigen laptop/tablet (wel inloggen op het Wifi-netwerk van de bib).

Maar het kan ook van bij je thuis, mits je lid bent van de bib én je je eenmalig registreert op mijn.bibliotheek.be (voor meer informatie over Mijn.bibliotheek.be klik hier). Ga daarna naar de website van Gopress Krantenarchief om je opzoeking te doen.

Gopress Kiosk

En er is meer. Je kunt in de bib alle kranten van vandaag ook op je eigen laptop of tablet lezen, dank zij Gopress Kiosk.

Gewoon met je toestel inloggen op ons Wifi-netwerk en naar de site http://bibliotheek.gopress.be gaan (opgelet : werkt enkel in de bib zelf, niet waar je nu bent).

Handig als de krant die je wou lezen, ingenomen is.

Bovendien kun je met Gopress Kiosk alle kranten van vandaag met één zoekopdracht doorzoeken. Zo kom je direct te weten wat er vandaag over een persoon of een onderwerp verschenen is in alle kranten tegelijk.