Vanaf nu kan je al je openstaande kosten bij de bib makkelijk en snel online afrekenen. Meld je aan bij Mijn Bibliotheek en betaal daar met één druk op de knop.

Betalen doe je in 4 eenvoudige stappen:

1. Meld je aan via Mijn Bibliotheek. Heb je nog geen account bij Mijn Bibliotheek? Neem je lenerskaart of identiteitskaart erbij en maak een nieuw profiel aan.

2. Na het aanmelden zie je rechtsboven een vakje met de tekst ‘Aangemeld als’ gevolgd door je gebruikersnaam. Klik het dropdown-menu open door op het pijltje naast je naam te klikken en duid ‘kosten’ aan. Je krijgt nu een overzicht te zien van je openstaande betalingen. Heb je meerdere kaarten (van andere bibliotheken en/of familieleden) gekoppeld aan je account? Kies de kaart waarvan je de openstaande bedragen wilt bekijken door te klikken op de gewenste kaart.

3. Klik onder het overzicht van de openstaande bedragen op de blauwe knop ‘Betaal nu’. Selecteer vervolgens de kosten die je wenst af te rekenen en klik nogmaals op ‘Betaal nu’.

4. Je komt op de betaalpagina terecht. Scan de QR-code in de Payconiq/Bancontact app of reken af met de bankkaart en het verificatietoestelletje van jouw bank.

Uiteraard kan je ook nog steeds in de hoofdbibliotheek terecht waar je bij voorkeur met bankkaart betaalt. In het filiaal kan je enkel cash betalen

 

Online betalen